Gainer

Miksi sinun kannattaa aloittaa telemarkkinointityö Gainerilla?

Kesän lähestyessä monet miettivät urasuunnitelmia. Mielessäsi voi olla alanvaihto, saatat olla opiskelija, joka etsii kokemusta CV:n täytteeksi tai ammattilainen, joka parhaillaan hakee uutta suuntaa uralle. Telemarkkinointityöstä tekijä saa valtavasti uusia eväitä urapolulleen. Listasimme viisi syytä miksi juuri sinun kannattaa aloittaa telemarkkinointityö Gainerilla tänä vuonna!

Gainerilla työskentelet eri elämäntilanteissa

Telemarkkinointityön ehdoton valtti, erityisesti Gainerilla, on sen joustavuus. Olemme 35-vuoden ajan toimineet erilaisten ihmisten työnantajina ja nähneet sen, miten elämäntilanteet vaikuttavat työkykyyn. Siksi olemme jo vuosien ajan ollut joustava työnantaja, jonka kanssa arjesta ja työmäärästä voi sujuvasti keskustella. Telemarkkinointityö sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen, pikkulapsiarjen pyöritykseen tai vaikka arkeen, jossa oman ikääntyvän vanhemman luo on päästävä lyhyellä varoitusajalla. Telemarkkinointityö tuo taloudellista turvaa moninaisiin elämäntilanteisiin. 

Lue lisää joustavan työn hyödyistä täällä.


Telemarkkinointityötä voit tehdä missä vain

Haluatko työskennellä kotisohvalla, keittiössä tai vaikka patjamajassa olohuoneen nurkassa? Telemarkkinoijana tämä on mahdollista. Gainer on jo vuosien ajan panostanut etätyön toimivuuteen esimerkiksi tehokkaan etäperehdytyksen avulla. Työn joustavuus mahdollistaa sen, että voit hoitaa työtä sujuvasti mistä tahansa Sallan huipulta, Turun saaristosta tai vaikka Mustikkamaan lenkiltä. 

Lue lisää etätyöstä Gainerilla

Kattava koulutus ja perehdytys auttavat onnistuman

Joka vuosi, kun me Gainerilla haastattelemme nykyisiä ja entisiä Gainerlaisia saamme positiivista palautetta kattavasta perehdytyksestämme ja jatkuvasta koulutustoiminnastamme. Meille Gainerilla on äärimmäisen tärkeää, että työntekijämme saavat eväät työntekoon ja voivat onnistua myyntityössä parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän vuoksi työn alussa on kattava perehdytys, jota seuraa jatkuva viikottainen koulutus, jolla tuemme oppimistasi ja autamme sinua onnistumaan. 

Lue lisää aiheesta

Myyntikokemuksesta on hyötyä useilla aloilla

Olitpa suuntaamassa lääkäriksi, kirjanpitäjäksi tai opettajaksi ovat myyntityön perusteet jotain, mistä hyödyt varmasti urapolullasi. Monet mieltävät myyntityön vain tuotemyyntiin, mutta todellisuudessa myynnin periaatteista on hyötyä arkisissa tilanteissa kuten työhaastatteluissa. Myyjänä viestintätaitosi kehittyvät, kuuntelutaitosi paranee ja opit argumentoimaan asiasi selkeästi. Näitä taitoja pääset hyödyntämään työssä ja arjessa myös telemarkkinoinnin ulkopuolella. 

Lue lisää myyntityön hyödyistä täältä

Gainerilla työ on monipuolista

Telemarkkinointityöhön kuuluu valtavasti erilaisia projekteja. Gainerilla työskennellessäsi voit tehdä esimerkiksi varainhankintaa hyväntekeväisyysjärjestöille, buukkauksia yrityspäättäjille, myyntiä kuluttajille ja yrityksille, jäsenhankintaa järjestöille ja liitoille sekä tutkimussoittoja erilaisille yrityksille. Työn monipuolisuuden vuoksi löydämme sinulle varmasti projektin, jossa juuri sinun taitosi pääsevät loistamaan. 

Tutustu monipuolisiin projekteihimme

Joko vakuutuit?

Kuten yltä näet, on telemarkkinointityö Gainerilla todella monipuolinen maailma täynnä mahdollisuuksia. Telemarkkinointi tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta tai vahvistaa vanhaa osaamista. Gainer on täynnä erilaisia uratarinoita yli 13-vuoden työurista vuoden mittaisiin. Meillä jokaisella on oma urapolkumme, johon aika Gainerilla tuo mahtavia eväitä. 

Jaa:

Liity uutiskirjelistalle

Scroll to Top