Gainer

Gainer on monipuolinen työpaikka

Gainerilla pääset mukaan monenlaisiin projekteihin

Meillä jokaisella on jonkinlainen mielikuva, ja usein myös mielipide, telemarkkinoinnista. Monet mieltävät telemarkkinoinnin pelkäksi lehtimyynniksi, kun todellisuudessa ala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi. Gainerilla telemarkkinoijana voit sukeltaa yritysmyynnin saloihin yritysmyyjänä, varmistaa liittojen elinvoimaisuutta jäsenhankkijana tai hankkia varoja järjestöille varainhankkijana. Telemarkkinointi tarjoaa erilaisille tekijöille mahdollisuuden onnistua, oppia ja kehittyä myynnin ammattilaiseksi.

Jäsenhankkija auttaa liittoja ja järjestöjä

Telemarkkinoinnista puhuttaessa ei moni ajattele suomalaisten liittojen ja järjestöjen toimintaa. Todellisuudessa liittojen ja järjestöjen jäsenhankinta on tärkeässä roolissa Gainerilla. Gainer on esimerkiksi toiminut suomalaisen Veronmaksajain Keskusliiton jäsenhankinnan kumppanina jo usean vuosikymmenen ajan.

Jäsenhankkijana hankit erilaisille toimijoille uusia jäseniä. Jäsenhankinta jakautuu usein yritys- ja kuluttajajäseniin, joita tavoitellaan hieman erilaisin viestein. Jäsenhankinta on erityisen tärkeää, sillä ilman uusia jäseniä eivät nämä erilaiset toimijat pysy pinnalla.

​ Buukkaaja pitää yritysten myyjät kiireisinä

Ymmärrätkö yritysmaailman keskustelukulttuuria sujuvasti? Buukkaus voisi sopia sinulle! Buukkaajan tehtävänä on keskustella useiden eri yritysten päättäjähenkilöiden kanssa ja järjestää tapaamisia asiakasyrityksen myyjille. Telemarkkinointi tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tehdä brändityötä jo kontaktointivaiheessa, jonka vuoksi erityisesti näinä digitaalisten kohtaamisten aikoina buukkaajia tarvitaan jatkuvasti enemmän. Buukkaajan tärkein valtti on kyky keskustella sujuvasti erilaisten yritystoimijoiden kanssa. Riippuen asiakkaasta saatat varata kalentereihin tapaamisia toimitusjohtajien, myyntijohtajien, hallintopäälliköiden tai henkilöstöjohtajien kanssa.

​ Varainhankkija huolehtii, että tärkeä työ voi jatkua

Yksi yleisimmistä projekteista, joita Gainerilla tehdään, on varainhankinta. Toimimme useiden suomalaisten ja kansainvälisten järjestöjen varainhankkijoina. Varainhankkijana arkeesi kuuluu monenlaisia kohtaamisia. Varainhankkijana saatat kontaktoida lämmitettyjä liidejä ja kutsua heitä lahjoittajiksi tai voit soittaa kiitos-soittoja uusille lahjoittajille ja kertoa, miten tärkeitä he järjestölle ovat. Varainhankkijana päiviisi voi kuulua myös korotussoittoja, joiden yhteydessä soitat olemassa oleville lahjoittajille ja kerrot heille järjestön tilanteesta, sekä kannustat heitä kasvattamaan lahjoitusmääräänsä. Varainhankinta on monipuolinen tehtävä, jossa kohtaat kuluttajia sekä yrityspäättäjiä.

​ Asiakastietojen päivittäjä varmistaa, että tärkeät tiedot ovat ajan tasalla

Asiakastietojen päivittäminen on tärkeä tehtävä, erityisesti nykyään tiukentuneen tietoturva lainsäädännön aikakaudella. Asiakastietojen päivittäjän tehtävässä otat yhteyttä esimerkiksi isojen yritysten asiakasrekistereihin ja varmistat, että yrityksen tietokannasta löytyvät ajantasaiset tiedot henkilöistä. Lisäksi asiakastietojen päivittäjänä saatat esimerkiksi varmistaa, että yrityksellä on suoramarkkinointilupa jokaiselle rekisterissä olevalle henkilölle. Asiakastietojen päivittäminen sopii erityisesti tehokkaalle, puheliaalle ja tarkalle ihmiselle.

​ Tutkimushaastattelija huolehtii tiedosta

Jos innostut yksityiskohdista ja tarkasta dokumentoinnista, on sisälläsi ehkä tutkimushaastattelija. Gainer toteuttaa vuosittain useita tutkimuksia suomalaisille tutkimustoimijoille. Tutkimushaastattelijana haastattelet erilaisia henkilöitä yritysten ja valtion toimijoiden tarpeisiin.

​ Myyjä pitää yritykset pystyssä

Monipuolisen arjen lomassa pääset myös tekemään myyntityötä. Gainerilla myynnin projektit vaihtelevat yritys- ja kuluttajamyynnin välillä; voit päästä esimerkiksi kartoittamaan yrityksille potentiaalisia myyntiliidejä, markkinoimaan toisen yrityksen palveluita ja myymään kolmannen yrityksen tuotteita. Tämän erikoisen vuoden aikana myynnin merkitys on korostunut entisestään, sillä myyjänä sinä varmistat, että asiakasyrityksellä on jatkuvaa kassavirtaa. Myyjänä sinä pidät asiakasyritykset pinnalla.

Telemarkkinointi tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia

Usein ihmiset yllättyvät siitä, miten monipuolinen ala telemarkkinointi todella on. Projektityyppien monipuolisuus varmistaa, että erilaisille ihmisille löytyy työtä Gainerilla. Olitpa datasta innostuva tutkimushaastattelija tai supliikki buukkaaja, on sinulle aina töitä Gainerlaisena.

Kiinnostuitko telemarkkinoinnista ja Gainerista? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Jaa:

Liity uutiskirjelistalle

Scroll to Top