Gainer

Joustava etätyö mahdollistaa työn missä vain

Työelämä on ollut vahvassa aaltoliikkeessä ja murroksessa viimeiset vuodet. Myös Gainerilla murrokset ovat näkyneet arjessa. Jo enne koronaa, vuoden 2019 lopussa, lähdimme kehittämään omaa työkulttuuriamme vastaamaan nykypäivän työelämää. Meille oli tärkeä tuoda erityisesti etätyö osaksi telemarkkinoinnin tekemistä. Olemme jo vuosia olleet ylpeitä siitä, että voimme tarjota joustavan työn elämän eri vaiheisiin.

Nyt olemme voineet tarjota Gainerlaisille joustavan työn mahdollisuudet jo useiden vuosien ajan. Gainerilla telemarkkinointia voi tehdä siis etänä kotoaan, konttoreilla, tai esimerkiksi jakamalla aikansa kodin ja konttorin välille. Näin varmistamme että ihan jokaisella on mahdollisuus tehdä työtä niin, että se sopii kaikkiin elämäntilanteisiin.

Etätyö mahdollistaa monipuolisen arjen

1. Työskentele siellä missä saat tuloksia aikaan

Gainerin tarjoama työ, telemarkkinointi, on myyntityötä, joka tarkoittaa tavoitteellista ja tuloshakuista tekemistä. Sama pätee Gainerin etätyöhön. Etätyössä onnistuminen tarvitsee tekijän, joka osaa itseohjautuvasti hakea toivottuja tuloksia. Omalla koneella kotona tehtävä etätyö sopii hyvin henkilöille, joilla on kokemusta myyntityöstä ja telemarkkinoinnista. Myyntitykki onnistuu niin konttorilla kuin kotonaankin, mutta mikäli tuntuu, että tarvitsee rinnalle esimiehen tuen, kannattaa etätyöura ainakin aloittaa ensin konttorilla itsevarmuutta rakentaen.  

2. Entistä joustavammat työajat

Gainerin riveissä on telemarkkinoijia, jotka ovat olleet meillä töissä jo yli 13 vuotta. Gainerista pidetään työnantajana ja yksi ehdoton valtti Gainerilla on työn joustavuus. Me ymmärrämme, että jokaisen elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä 8-16 sovi jokaiselle, vaan joku voi haluta tehdä 8-12 ja 16-20 vuoroja tavallisen kahdeksantuntisen sijaan.

Etätyöllä tarjoamme entistä enemmän joustavuutta arkeen. Kotona tehtävä työ mahdollistaa sen, että olet kotona kun koululainen laahustaa ovesta pitkän päivän jälkeen tai olet lähtökuopissa, kun ikääntynyt vanhempasi tarvitsee apua. Etätyössä voit yhdistää arjen ja työn entistä tehokkaammin. Jokainen etätyötä joskus tehnyt tietää, että ajoittain on mukava juoda kuppi kahvia omasta lempikupista, syödä aamupala kotona ja siirtyä olohuoneeseen tekemään töitä rennoissa vaatteissa. 

3. Voit tehdä osan ajasta konttorilla

Gainerilla työsi ei tarvitse jakautua tasaisesti joko etä- tai toimistotyöhön. Voit sovittaa työn esimerkiksi 40% kotiin ja 60% toimistolle. Näin voit tasapainottaa toimistotyön sosiaalisuutta etätyön tehokkuudella.  

Etätyö on tärkeä osa nykyajan työkulttuuria ja Gainer haluaa tarjota työntekijöilleen vaihtoehtoja erilaisilla työmuodoilla. 

Kiinnostuitko telemarkkinoinnista? Käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihin täällä:

Jaa:

Liity uutiskirjelistalle

Scroll to Top