Gainer

Joustava työilmapiiri vähentää stressiä arjessa

Elämäntilanteita ja arjen muutoksia on mahdoton ennustaa. Tämän on varmasti huomannut jokainen vuoden 2020 jälkeen. Kuitenkin jo erilaisia maailman kriisejä aiemmin usean työikäisen ihmisen arkeen kuului epävarmuutta ja vaihtuvia tilanteita. Nuorempien sukupolvien työuraan kuului ja kuuluu edelleen paljon epävarmuutta tulevaisuuden työmarkkinoista samalla, kun nuorten perheiden arjessa tasainen kaaos on läsnä lasten ja aikuisten arjen pyörteissä. Keski-ikäisten työssäkäyvien arjessa on myös kasvava huolenaihe – ikääntyvät vanhemmat.Useat työikäiset toimivatkin vanhempiensa epävirallisina omaishoitajina, joka vaatii veronsa työssäkäyvän hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Arjen vaihtelevat tilanteet aiheuttavat ylimääräistä stressiä 

Erilaiset vastuut, kuten oman vanhemman pärjäämisestä huolehtiminen voivat helposti tuottaa stressiä työssäkäyvälle. Puhelimen kyttääminen ja huoli rakkaan pärjäämisestä kalvavat takaraivossa työpäivän aikana. Huoli siitä, että yllättävä tilanne sattuu kesken työpäivän, palaverin tai tärkeän puhelun voi joskus olla raskas taakka kannettavaksi. Varsinkin, jos omassa työyhteisössä ei kyetä tai haluta joustaa haasteellisten tilanteiden sattuessa. Elämää ei kuitenkaan voi suunnitella, jolloin vanhemmastaan huolehtivan on oltava valmis ottamaan nopean lähtöspurtin työpaikaltaan, jos apua kaivataan. Tällöin joustavuus työyhteisössä nousee mittaamattomaan arvoon. Joustava työilmapiiri, tuki ja ymmärtäväinen suhtautuminen vaikeassa tilanteessa olevaan työntekijään voi nostaa suuren huolen ihmisen harteilta.

Gainerilla tunnistetaan arjen haasteet

Gainerilla on vuosien ajan työskennellyt kaiken ikäisiä ihmisiä. Parhaillaan Gainerin riveistä löytyy kaikenikäisiä lukiosta eläkkeelle saakka. Näinpä vuosien saatossa työpaikalla on kohdattu monenlaisia arjen haastetilanteita. Gainer on aina halunnut panostaa työntekijöihinsä ja ihmisten hyvinvointi on työpaikalla tärkeää. Gainerilla elämässä sattuvat yllättävät tilanteet eivät ole työntekijälle ongelma vaan jokaisen työntekijän kanssa pystytään keskustelemaan elämään ja arjen tilanteisiin sopivasta työskentelymuodosta.

Joustavat työajat kuuluvat Gainerin työilmapiiriin

Gainerilla työtä voi tehdä joustavasti. Viikkoon voi mahtua aamuvuoroja, välivuoroja, iltavuoroja tai vaikka lauantaityöpäiviä. Monipuoliset projektit mahdollistavat päiviin eriaikaisia työvuoroja, jonka vuoksi Gainerin työ sopii myös moninaisen arjen osaksi. Jos arkeen kuuluu vierailu vanhempien luona tai sovittu lasten nouto päiväkodista voi työvuorot suunnitella näiden ympärille. Nykyään myös mahdollisuus etätyöskentelyyn kotona tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet arjen suunnitteluun niin, että työ ja arki sulautuvat sujuvasti yhteen.

Haussa joustava työpaikka? Hae meille!

Jaa:

Liity uutiskirjelistalle

Scroll to Top