Gainer

Mistä telemarkkinoijan palkka muodostuu?

On aika puhua rahasta. Työtä hakiessa palkka on varmasti yksi ensimmäisiä asioita, joita ihminen miettii. Tiettyihin aloihin liittyy myös palkkamyyttejä ja telemarkkinointi on yksi näistä aloista. Varmasti tunnetuin tarina on, ettei telemarkkinoinnista saa palkkaa, mutta tämä on tietenkin tarua!

Gainerilla palkkasi pohjana toimii aina asiakas- ja telemarkkinointialan työehtosopimus, joka toimii kaiken palkkasi pohjana. Halusimme kuitenkin avata sinulle tarkemmin ne neljä asiaa, jotka vaikuttavat palkkaasi kun aloitat työskentelyn Gainerilla. 

Gainerin palkkatimantti muodostuu neljästä kulmasta

Gainerilla palkka määräytyy joko tekemiesi kauppojen tai työtuntiesi mukaan, riippuen miten hyvin olet kyseisessä kuussa onnistunut. Tavoitteenamme on yhteisesti päästä joka kuukausi siihen tilanteeseen, että palkkasi muodostuu tekemiesi kauppojen perusteella. Tätä varten saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta. 

Palkkaasi määrittävät Gainerin palkkatimantin neljä kulmaa: Tulokset, teho, tunnit ja projekti. 

Tulokset

Tuloksilla tarkoitetaan kauppojen määrää. Kauppa on lavea termi jokaiselle sopimukselle, jota projektissa tavoitellaan. Kauppa voi asiakastietojen päivitysprojektissa siis tarkoittaa päivitettyä asiakastietoa, kun taas varainhankinnassa kauppa tarkoittaa uutta lahjoittajaa. 

Teho

Teholla tarkoitetaan työsi tehokkuutta, montako soittoa teet tunnin aikana. Teho on yksi ensimmäisistä asioista joihin panostamme kanssasi yhteisesti, koska siihen on helppoa vaikuttaa. Mitä tehokkaammin teet työtä, sitä helpommin saat kauppaa, sillä jos sinä käyt läpi 15 keskustelua tunnissa ja kolleega 25 on loogista, että kolleegalle tulee vastaan enemmän kaupan mahdollisuuksia kuin sinulle. 


Projekti

Kuten varmasti olet jo huomannut on Gainerilla useita erilaisia projekteja. Jokaisen projektin palkkamalli eroaa hieman, mutta suuria eroja projektipalkkauksen välillä ei ole. Kuitenkin meistä jokainen on erilainen ja pyrimme etsimään sinulle sen projektityypin jossa onnistut parhaiten. Voi olla, että B2B-myynti ei ole sinun juttusi, mutta päästessäsi varainhankinnan projektiin ryhdyt löytämään lahjoittajia joka kadun kulmasta. Tällainen projektien moninaisuus mahdollistaa sen että pystymme löytämään sinulle juuri oikean projektin, jossa tuloksesi lähtevät nousukiitoon. 

Tunnit

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, ovat työtunnit. Tämä vaikuttaa palkkaasi kaikkein selkeimmin. Jos teet 10 tuntia töitä viikossa on sinun mahdoton tavoitella täyspäiväisen henkilön kuukausipalkkaa. Gainerin työ on suunniteltu joustavaksi juuri sen takia, että sinulla olisi parhaat edellytykset tehdä työtunteja sinun arkesi tarpeiden rajoissa. Näin pystyt tekemään esimerkiksi muutaman tunnin aamulla, osan päivällä ja muutaman vielä illalla halutessasi. Joustavuus mahdollistaa sen, että voit tehdä työtä sinulle sopivalla tavalla siellä missä haluat. 

Gainerilla saat tukea onnistumiseen

Meille on tärkeää, että saat sellaista palkkaa johon olet itse tyytyväinen. Tämän vuoksi meillä saat jatkuvaa koulutusta ja erilaista tukea työssä onnistumiseen. Gainerilla saat kattavan perehdytyksen, lähiesimiehesi jatkuvaa tukea, tiimikoulutuksia ja erilaisia valmennuksia, joiden avulla pystyt saavuttamaan timanttisen tasapainon, joka sopii sinun elämäntyyliisi sekä mahdollistaa toivomasi tulokset. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae nyt!

Jaa:

Liity uutiskirjelistalle

Scroll to Top