Gainer

Miten sinua tuetaan Gainerilla työssä onnistumisessa?

Uuden työn aloittaminen on aina jännittävää ja uudessa työssä onnistuminen on meille jokaiselle tärkeää. Onnistumiseen tarvitaan omaa innokkuutta ja oppimishalukkuutta, mutta myös työyhteisön tuki ja tarpeeksi koulutusta, jotta sinulla on kaikki tarvittava tieto ja osaaminen onnistuaksesi. 

Gainerilla on vuosien ajan hiottu ja mietitty sitä, miten voimme mahdollistaa parhaan työntekijäkokemuksen Gainerlaisille ja mitä toimia tarvitaan, että jokainen työntekijämme voi onnistua työssään. Tämä vuosien työ on kiteytynyt Gainerin perehdytys- ja koulutusprosessiksi, joka saa jatkuvasti kiitosta uusilta työntekijöiltämme. Kokosimme nämä eri muodot tähän tekstiin, jotta näet helposti yhdessä paikassa miten me mahdollistamme sinulle työssä onnistumisen täällä Gainerilla. 

Tuloksellisen myyntityön resepti

1. Kattava perehdytys käynnistää tekemisen

Tärkeä osa työssä onnistumisesta kuroutuu perehdytykseen. Meillä Gainerilla saat kattavan perehdytyksen, jossa tutustut Gainerin historiaan, erilaisiin projektityyppeihin, soittojärjestelmään, työkäytöntöihin, esimiehiisi ja pääset tutustumaan Gainerilla telemarkkinointityön arkeen.

2. Parhaat työkalut työssä onnistumiseen

Sinulla on käytössäsi aina parhaat työkalut ja ohjelmistot, jotta pystyt tekemään soittotyötä saumattomasti.

3. Projektikoulutukset tutustuttavat asiakkaisiin

Gainerilla pääset mukaan monenlaisiin projekteihin.  Päästäksesi tavoitteisiisi on tärkeää, että tunnet yrityksen tai järjestön riittävän hyvin. Osana Gainerin projektia saat aina kattavan projektikoulutuksen. Usein pääset myös tapaamaan yrityksen tai järjestön edustajia ja kysymään heiltä tärkeitä kysymyksiä projektista. Näin varmistamme, että pystyt sujuvasti käymään keskustelua aiheen ympärillä puhelimitse.


4. Tiimikoulutuksista saat tukea kokeneemmilta tekijöiltä

Gainerilla kuulut automaattisesti osaksi jotain tiimiä. Tiimit tapaavat tasaisin väliajoin ja keskustelevat projekteista, työstä ja jakavat vinkkejä onnistumisiin. Pääset kuulemaan kokeneiden tekijöiden puheluita ja oppimaan heiltä. Lisäksi keskustelette avoimesti myös haasteista. Tällainen tuki ja valmennus auttaa sinua kehittymään työssäsi ja tekemään myyntityötä tuloksellisesti.

5. Esimiehen jatkuva tuki ja valmennus

Gainerilla on hyvä henki ja pääset aina keskustelemaan kenen tahansa kanssa. Sinulla on myös oma lähiesimies, joka varsinkin työn alussa, sekä läpi urasi Gainerilla, auttaa sinua onnistumisiin. Käytte lähiesimiehen kanssa läpi puheluitasi, mietitte parempia myynnin tekniikoita ja harjoittelette yhdessä, jotta voit onnistua tulevissa puheluissa.

6. Vierivalmennus auttaa onnistumaan

Vierivalmennus on tärkeä osa työssä onnistumisen tukea. Vierivalmennuksessa lähiesimiehesi tai kokenut telemarkkinoija istuu vieressäsi puheluiden aikana ja auttaa sinua mahdollisten haasteiden yli. Vierivalmennuksesta saat toisen henkilön tuen reaaliajassa ja ne auttavat kehittämään myyntitekniikkaasi. Vierivalmennuksista saat myös heti vinkkejä tulevaa varten.

7. Selkeät tavoitteet auttavat tulosten tavoittelussa

Gainerilla saat aina selkeät tavoitteet jokaiselle viikolle. Nämä tavoitteet määräytyvät tiimin sekä sinun osaamisesi perusteella. Tavoitteet asetetaan aina selkeästi, joten tiedät mitä sinun tulisi tavoitella missäkin projektissa.

Gainerilla tiimi tukee aina onnistumista

Meille tiimiytyminen ja toistemme tukeminen on tärkeää. Tämä näkyy jokapäiväisessä arjessa onnistumisten juhlistamisena, toisten tukemisena ja pieninä leikkimielisinä kilpailuina. Gainerilla vallitsee hyvä tekemisen meininki joka tukee jokaisen gainerlaisen onnistumista. Näillä eväilä varmistamme, että jokaisella gainerlaisella on eväät onnistumiseen ja tulokselliseen myyntityöhön.

Jaa:

Liity uutiskirjelistalle

Scroll to Top