Gainer

Telemarkkinointikokemus on kovaa valuuttaa työnhaussa

Työnhaku, varsinkin uran alkumetreillä voi joskus tuntua haasteelliselta. Ilmoituksissa on pitkä lista vaatimuksia, eikä aina tiedä miten omaa osaamistaan pitäisi tuoda esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Jos haet myynnillisiin tai sosiaalisia taitoja vaativiin tehtäviin, on telemarkkinointikokemus arvokas valttikortti taskussasi.

Telemarkkinointikokemus on tarjoaa monipuolisen pohjan, jolle rakentaa. Tämä tarjoaa loistavan erottautumistekijän haastattelussa, jossa rinnallasi seisoo kymmeniä, ellei satoja, yhtä kovia kandidaatteja hakemaasi tehtävään. Jonottaessa haastatteluvuoroasi voit hymyillä, kun tiedät, että taustasi telemarkkinoinnissa on antanut sinulle erinomaiset eväät työelämään. 

Telemarkkinointi luo pohjan tulokselliselle tekemiselle

Työntekijät, joiden takataskussa on telemarkkinoinnin kokemusta ovat todistetusti tottuneet tulokselliseen ilmapiiriin. Minne tahansa urasi sinua vie, ei tulostavoitteisesta työstä ole koskaan haittaa CV:ssä. Tuloksista puhutaan kaikenlaisissa tehtävissä;

  • Viestintäjohtajan täytyy saada sisältöjä ja strategioita toteutettua vaaditussa tahdissa
  • Kauppiaan on pidettävä liikkeensä pystyssä
  • Myyjän on suunnattava katseensa kohti tuloksia.

Se, että olet kerännyt taskuusi kuukausien tai jopa vuosien kokemuksen tuloshakuisessa ilmapiirissä erottaa sinut monista kilpailijoistasi. 

Telemarkkinointi kasvattaa luonnetta

Telemarkkinointityö on ajoittain haastavaa ja saatat kuulla ei-vastauksia peräjälkeen. Ei-vastauksen pelko kangistaa monet, mutta ei telemarkkinointia tehnyttä ammattilaista. Se, että jaksat tehdä työsi myös silloin, kun ympäristö heittää tiellesi esteitä, tekee sinusta voittajatyypin mihin tahansa työyhteisöön. 

Telemarkkinointi parantaa viestintätaitoja

Viestintä on arkea kaikissa työtehtävissä kaupan kassalta toimitusjohtajiin saakka. Ihmisten välistä kanssakäymistä on valtava määrä jokapäiväisessä arjessamme ja mikä sen parempaa koulutusta kuin telemarkkinointi. Telemarkkinoijana osaat kuunnella, reagoida, tarjota parhaita ratkaisuja ja luoda hyvää fiilistä kaikenlaisille keskustelukumppaneille. Viestintätaidot karttuvat telemarkkinointityössä päivittäin ja samanlaista viestinnän crossfit-kurssia on vaikea löytää. 

Telemarkkinointi kehittää monialaista ymmärrystä

Telemarkkinointi on paljon muutakin kuin jatkuvaa myymistä. Telemarkkinoinnin sateenvarjon alle mahtuu monenlaisia tehtäviä B2B-yritysten ajanvarauksista varainhankintaan, asiakassuhteiden ylläpitoon ja jäsenhankintaan. Työ antaa erinomaista ymmärrystä useista erilaisista tehtävistä mikä vuorostaan valmistaa tekijäänsä kaikenlaisiin tulevaisuuden työtehtäviin. 

Valttikortti taskuun ja erinomaiset eväät työelämään

Telemarkkinointi ei sovi kaikille, mutta ne tekijät, jotka löytävät paikkansa telemarkkinoinnista ja tekevät työtä kuukausien tai vuosien ajan voivat hymyillä, sillä he tietävät tämän olevan heidän juttunsa ja jos tai kun he joskus lähtevät kohti uusia uria heillä on mukanaan roimasti kokemusta, erinomainen valttikortti sekä loistavat eväät työelämään.

Kiinnostuitko telemarkkinoinnista? Käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihin täällä:

Jaa:

Liity uutiskirjelistalle

Scroll to Top