Gainer

Parempia tuloksia vuodesta 1984

Gainerin tarina alkoi vuonna 1984 tutkimushaastatteluista, mutta neljän vuosikymmenen aikana meistä on kasvanut merkittävä suomalaisten yritysten ja järjestöjen kasvun mahdollistaja sekä asiakaskohtaamisten kehittäjä.

Gainer Oy:n perustaja Riitta Laukkanen

Arvomme

Ihminen

Gainerilla kaikkien kohtaamisten keskiössä on ihminen. ”Ihminen ihmiselle” on ajatus, joka kulkee mukanamme niin asiakassuhteissa kuin asiakkaidemme asiakkaistakin huolehtiessamme. Me aidosti välitämme.

Tuloksellisuus

Myynnin organisaatiossa tuloksellinen tekeminen on välttämätöntä. Meille on tärkeää, että pystymme tuottamaan kumppaneillemme tuloksia, sekä tarjoamaan työntekijöillemme edellytykset tulokselliseen tekemiseen.

Rehellisyys

Gainer on luotettava kumppani ja rehellisyys on toimintamme elinehto. Toimimme kaikkien asiakkaidemme kanssa läpinäkyvästi ja rehellisesti. 

Näistä arvoista pidämme kiinni myös sisäisessä viestinnässämme.

Miljoonien keskustelujen kokemuksella

Olemme päässeet tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme olemalla läsnä heidän asiakkailleen ja näyttäneet käytännössä, kuinka aktiivisuudella tehdään vaikutus. Miljoonien keskustelujen kokemuksella osaamme kohdata kaikenlaiset kohderyhmät, oli kyse sitten päättäjistä tai kuluttajista.

Myynnin maailma on vuosien varrella mullistunut, mikä näkyy myös meidän tekemisessämme. Erilaiset digitaaliset ratkaisut ovat meille arkipäivää ja takaavat asiakkaillemme paremmin mitattavia tuloksia.

Jokaisesta asiakaskohtaamisesta ammennamme arvokasta tietoa, jonka jaamme avoimesti kumppaneidemme kanssa. Kohderyhmän tarpeiden tunnistaminen on avain menestykseen.

Kurotamme jatkuvasti korkeammalle, mutta perheyrityksenä tiedostamme, että kaiken keskiössä on ihminen. Paremmat tulokset syntyvät aitojen kohtaamisten kautta.

Todistetusti hyviä tuloksia

Tiimimme

myynnin kokemus

+40 vuotta

Työtekijöitä

+40 henkilöä

Tavoitettuja kontakteja

+800k

Scroll to Top