Gainer

Telemarkkinointi tarjoaa monipuolisia kokemuksia ja eväitä elämään

Elämääsi kuuluu lähes päivittäin erilaisia myynnin tilanteita. Myynti ja sen eri osa-alueet ovat todellisuudessa osa päivittäistä elämäämme. Hyvinä esimerkkeinä toimivat hetket, kun koetat vakuuttaa toisen ihmisen ravintolasta tai elokuvasta, joka teidän pitäisi nähdä. Lapsuudessa sait ensikosketuksen myyntiin myyden mokkapaloja urheiluseurasi tapahtumassa tai koulusi joulumyyjäisissä. Näihin ja moniin muihin arjen tilanteisiin liittyy paljon myynnillisiä ominaisuuksia. Näiden arkisten esimerkkien lisäksi tärkeitä myyntitilanteita ovat työhaastattelut ja palkkakeskustelut.

Telemarkkinointi tarjoaa mahtavan mahdollisuuden oppia myyntiä. Moni telemarkkinoinnissa työskennellyt on hyödyntänyt oppimaansa erilaisissa markkinoinnin tehtävissä, työhaastatteluissa ja verkostoitumistapahtumissa. Telemarkkinoinnissa opitut myynnin taidot ovat hyödyksi jokapäiväisessä arjessa, joten miksi ne eivät olisi sinullekin hyödyllisiä?

Telemarkkinointi kehittää viestintätaitoja

Meistä kukaan ei elä maapallolla yksin, vaan erilaiset viestintätaidot ovat avainasemassa elämässä selviytymiselle. Viettäessäsi päiviä puhelimessa puhuen sadoille ihmisille kehittyvät viestintätaitosi lähes vahingossa.

Telemarkkinoinnin tarjoamia viestintätaitoja ovat esimerkiksi:

  • Kyky ilmaista itseäsi selkeästi
  • Taito valita ilmaisut ja keskustelutyylisi erilaisille ihmisille sopivaksi
  • Laaja kyky keskustella kaikenlaisten ihmisten kanssa
  • Neuvottelutaidot erilaisissa tilanteissa.

Kaikki nämä taidot erottavat sinun CV:si massasta ja ovat tärkeää osaamista jota työnantajat eri aloilla arvostavat.

Telemarkkinointityö verkostoitumiskanavana

Verkostoituminen on meille monelle ahdistava paha, joka sujahti työmarkkinoille salakavalasti. Verkostot ovat kuitenkin meille jokaiselle tärkeitä, oman henkisen hyvinvoinnin sekä tulevaisuuden tilanteiden vuoksi. Telemarkkinoinnissa verkostoidut työyhteisön ja toimeksiantajien kanssa jatkuvasti. Saatat oppia, että työkaverisi on todella taitava kielissä ja otatkin häneen yhteyden, kun teet vuoden päästä viisumihakemusta ulkomaille. Voit myös tavata ihmisen, joka ottaa sinuun yhteyttä vuosien päästä, kun heillä on sinulle sopiva työtarjous. Gainerilla on yli 70 ihmistä töissä ja useita erilaisia yrityksiä asiakkaina. Tällaiset työpaikat tarjoavat hyödyllisiä kontakteja tulevaisuuteen ja tietysti juttukumppaneita arkeen.

Telemarkkinointi pakottaa ajoittain epämukavuusalueelle

Oppiminen tunnetusti tapahtuu mukavuusalueen ja epämukavuusalueen rajamailla. Tärkeää on löytää työpaikka jossa arjessa on sopiva tasapaino näiden alueiden välillä ja oppimista tuetaan tarpeeksi paljon. Gainerilla perehdytys ja jatkuva tuen ja kouluttamisen kulttuuri varmistavat, ettei kukaan joudu viettämään liikaa aikaa epämukavuusalueella, mutta juuri sopivasti, että todellista myyntitaitojen oppimista tapahtuu. Me Gainerilla haluamme tarjota jokaiselle telemarkkinoijallemme mahdollisuuksia haastaa itseään, kokeilla erilaisia projekteja, oppia erilaisia myynnin taktiikoita ja kokeilla jotain uutta. Näin tarjoamme heille parhaat eväät oppimiseen ja elämään.

Telemarkkinointi antaa arvokasta kokemusta urapolulla

Telemarkkinointi voi sopia osa-aikaiseksi työksi opintojen ohella, se voi olla tärkeä osa välivuoden kokemuksia, se voi olla tapa päästä takaisin jaloilleen elämän myrskyjen jälkeen tai se voi olla ensimmäinen oikea työpaikka. Telemarkkinointi tarjoaa meille jokaiselle mahdollisuuden kehittyä. Eväitä elämään telemarkkinoinnista saa ainakin saavillisen verran.

Meistä jokaisen tulisi joskus kokeilla telemarkkinointia ja myyntiä ainakin kerran. Näin elämä voi puskea sinua kohti uusia suuntia tai syventää rakkauttasi myyntiin. Kummin tahansa, on telemarkkinointi tuolloin ollut tärkeä askel kohti oikeaa suuntaa.

Kiinnostuitko telemarkkinoinnista? Käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihin täällä:

Jaa:

Liity uutiskirjelistalle

Scroll to Top